ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Σούπερ αναδρομή στα ιστορικά No Limits video

Η ιστορία μας και λείπουν και τα εξι τελευταια χρονια απο το βίντεο !!!Ευτυχως υπάρχουν αυτοί που εχουν αντίληψη,αναγνωρίζουν ,τιμάνε , σέβονται το ιστορικότερο promotion που γέμισε στάδια σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ,ανέδειξε όλους τους μεγάλους πρωταθλητές ,προβάλε την ΕΛΛΑΔΑ,θέσπισε μεγάλες ανθρωπιστικές καμπάνιες ,εβαλε το άθλημα στην τηλεόραση και έφερε μίντια και μεγάλες εταιρειες κοντα !23/4 στο No Limits "Star Wars" στο Κλειστό Πυγμαχίας Περιστέρι,ειναι αληθινή γιορτή για το δυναμικό αθλητισμό και πανω απο όλα η δικαίωση όσων πολεμάνε με την αξία τους! Οι υπόλοιποι που ζείτε στις "σπηλιές" της διαπλοκής, της ίντριγκας και της ανικανότητας
Ένα φανταστικό βίντεο με την ιστορικότερη διοργάνωση στην Ελλάδα, το No Limits κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, με τους μεγαλύτερους αθλητές στην Ελλάδα να συμμετέχουν σ’αυτό. Ρίξτε μία ματιά.
ας συνεχίσετε να επιβιώνετε, οπως κάνατε μεχρι σημερα ,αντιγράφοντας τις κινήσεις μας,τις ιδέες μας,παρενοχλώντας φίλους μας δημοσιογράφους ,αθλητές,συγγενείς αθλητών,χορηγούς μας και περιμένοντας με αγωνία , τι ανακοινώσεις θα κάνουμε για να τις αντιγράψετε και αυτες!!!Αξιολύπητοι γεννημένοι για να ζείτε παντα στη σκιά των πρωτοπόρων!!!
Ευχαριστώ το καλύτερο μαχητικό site στην Ελλάδα το FIGHTSPORTS, για την υπεροχή ανασκόπηση !!!
No Limits μόνο ...γιατί είναι όραμα για αυτό μπαίνει στη δεύτερη δεκαετία... γιατί τα οράματα δεν πεθαίνουν ΠΟΤΕ!!!!


πηγη  fight sports
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular