Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Hyundai Tucson: Πιο άγριο από ποτέ! video

Στην έκθεση SEMΑ το ντεμπούτο του νέου, "ακραίου", εκτός δρόμου μοντέλου.
Η Hyundai συνεχίζει τον εμπλουτισμό της γκάμας της με μοντέλα δυναμικά όπως αυτό που θα παρουσιάσει στο SEMA Show, στο Λας Βέγκας. Πρόκειται για ένα εκτός δρόμου πρωτότυπο βασισμένο στο Tucson του 2016.


Το νέο μοντέλο κατασκευάστηκε από την Rockstar Performance Garage (RPG), και είναι η πρώτη φορά που η Hyundai συνεργάζεται με «σπεσιαλίστες» της εκτός δρόμου τεχνολογίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα δημιούργημα ξεχωριστό με νέο bodykit, «ψηλότερα» αμορτισέρ και αρκετά φαρδιά ελαστικά (32'').
Τα «τρικ» για την έξτρα απόδοση περιλαμβάνουν βελτιωμένες σωληνώσεις του τούρμπο, εξάτμιση «ελεύθερης ροής», νέο σύστημα ψύξης του τούρμπο για καλύτερη αναπνοή του κινητήρα. Όλα αυτά κάνουν τον υψηλής απόδοσης 1.6 λίτρων «Gamma» τετρακύλινδρο κινητήρα να αποδίδει περισσότερους ίππους (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο ακριβής αριθμός) από το πιο δυνατό Tucson. Η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω εξατάχυτου DCT (διπλού συμπλέκτη) κιβωτίου.
Σχεδιαστικά η RPG πρόσθεσε στο Tucson κίτρινες πινελιές, επιμηκυμένα πίσω φώτα, μία μπάρα με LED «φωτάκια» στην οροφή και φυσικά ποδιές για τις off road διαδρομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular