Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Eκπομπη "This is rap" Με τον Βασίλη Αλεξόπουλο

Ο Βασίλειος Αλεξόπουλος ασχολήθηκε απο μικρή ηλικία με την Rap. Τα πρώτα ακούσματα ήταν σε ηλικία 6-7 ετών ... ξένο Rap που άκουγε η αδερφή του. Στην ηλικία των 11 ετών ξεκινάει να γράφει στίχους και να ηχογραφεί για πλάκα σε κασσέτες.
Μέχρι και τα 15 του κάνει freestyles και πηγαίνει σε συναυλίες, ενώ λίγο μετά τον γνωρίζει ο ξάδερφος του στον Χρήστο(ασαρκο) που του εξηγεί πως έχουν τα πράγματα και τον πεισμώνει να μήν ντρέπεται να λέει τα Raps του.Το 2002 γνωρίζει τον Στέλιο και βγάζει το πρώτο του cd με τίτλο "Προσεχώς".
Το 2003 μετά απο πολλά trackz η φιλία του με τον ripu τον κάνει μέλος των RNS βγάζει και άλλα cds... ώσπου γνωρίζει τις 3 Ευχές.

 Μαζί κερδίζουν το mad 4 bands και εκεί αρχίζουν τα.. σκηνικά!
Lives με Βασίλη Παπακωνσταντίνου ,evridikh kai korgialia,tamta,sofia strath,mixa niko, Κίτρινα Ποδήλατα , Amita Motion tour , Athens Tuning Show , και ξαφνικά .. γίνετε η πρόταση και ανοίγουν την συναυλία του Σάκη Ρουβά στην Θεσσαλονίκη , ακολουθεί live εμφάνιση με την Ραλλία Χριστίδου στα βραβεία MAD.

Για προσωπικούς λόγους οι 3 Ευχές διαλύονται αλλά ο "Τιμωρός" συνεχίζει ακάθεκτος τα live του σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και παράλληλα βγάζει και άλλα CD.Συναυλιες επισης με στιγμα 90,σταβεντο,μηδενιστη,χαρμανη...αρτεμη ευθυμη,ροδες,στιχοιμα,xoy,knn,ψυχοδραμα,detro,isxys apo giannena,smuggler kai kakkou gennhma thremma apo kozanh k pollous allous......
To 2010 και ενώ οι RNS αρχίζουν να ¨ακούγονται" πολύ απ'το κοινό ο "Τιμωρός" αποφασίζει να αποχωρήσει και να συνεχίσει μόνος του.
Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟς ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟς ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΙΑ ΚΑΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ.
Για CDs , lives και νέα του επικοινωνέιτε μαζί του απο κοντα ή εδώ...https://www.facebook.com/V.A.akaTimwros/timeline
,

1 σχόλιο:

Blog Archive

popular