ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΥΡΙΟΥ Τόμας ΜπαχΆφιξη στον Αραξο του προέδρου της Διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής κου Τομας Μπαχ για την τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας. Υποδοχή από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτ.κο Σπύρο Καπραλο τον Αερλιμενάρχη Αράξου Γιωρ.Γκουβιτσα και τον αστυνομικό διευθυντή Κώστα Παπανικολαου. Στην φωτογαφια  στην μέση ο Κύριος Τομας Μπαχ Διπλά του ο κ. Σπύρος ΚαπραλοςΥποδοχή από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής, Δεύτερος απο αριστερα ειναι ο κυριος Γιωρ.Γκουβιτσα Αερλιμενάρχη Αράξου και πρωτος απο αριστερα ,Πρωτος απο αριστερα ειναι ο Κυριος Κώστας Παπανικολαου Αστυνομικός Διευθυντής


Στην φωτογραφια ειναι η Ιωάννα ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ προϊσταμένη της swissport μαζι με τον Κυριο Τομας Μπαχ


Λιγα λογια για τον Κυριο Τομας Μπαχ :

Ο 59χρονος Μπαχ ήταν μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της ΔΟΕ και στενός συνεργάτης του απερχόμενου Ζακ Ρογκ. Υπηρετεί ως πρόεδρος της Γερμανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όντας πρώην χρυσός ολυμπιονίκης της ξιφασκίας.

Ο γερμανός Τόμας Μπαχ εξελέγη το απόγευμα της Τρίτης νέος πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, διαδεχόμενος τον απερχόμενο Ζακ Ρογκ, ο οποίος θήτευσε ως επικεφαλής των «Αθάνατων» επί 12 συναπτά χρόνια.


Ο 59χρονος Μπαχ ήταν μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της ΔΟΕ και στενός συνεργάτης του κ. Ρογκ. Εξελέγη κατά τη δεύτερη μυστική ψηφοφορία, σε βάρος άλλων πέντε υποψηφίων.

Είναι ο ένατος πρόεδρος στην 119ετή ιστορία της ΔΟΕ. Πρόκειται για τον όγδοο Ευρωπαίο που καταλαμβάνει την ηγεσία της Επιτροπής  

Παράλληλα, ο κ. Μπαχ υπηρετεί ως πρόεδρος της Γερμανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όντας πρώην χρυσός ολυμπιονίκης της ξιφασκίας.

Λιγα λογια για τον Κυριο  Σπύρος Kαπράλο :

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.) (αγγλικά: Hellenic Olympic Committee - 

HOC, γαλλικά: Comité Olympique Hellénique) είναι η διοικούσα Ολυμπιακή Επιτροπή 
της Ελλάδας. Είναι μία από τις παλαιότερες Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές του 

κόσμου. Ιδρύθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1894 και αναγνωρίστηκε το 1895. Η έδρα της 

είναι στην Αθήνα. Σκοπός της ίδρυσής της ήταν η διοργάνωση των Α΄ Ολυμπιακών 

Αγώνων του 1896 γι' αυτό η αρχική ονομασία της ήταν Επιτροπή Ολυμπιακών 

Αγώνων (Ε.Ο.Α.). Η ονομασία αυτή διατηρήθηκε ως το 2000, έτος κατά το οποίο πήρε 

τη σημερινή της ονομασία. Πρώτος πρόεδρός της ήταν ο τότε διάδοχος του 

ελληνικού θρόνου, Κωνσταντίνος, 
ενώ ο τρέχων πρόεδρός της είναι ο Σπύρος Kαπράλος

Ο Σπύρος Καπράλος γεννήθηκε το 1955 στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και πήρε Μεταπτυχιακό Τίτλο Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο INSEAD της Γαλλίας. Ως αθλητής συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980 και του Λος Άντζελες το 1984, ενώ υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στην κολύμβηση από το 1969 έως το 1975. Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής από τον Φεβρουάριο του 2009, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, αλλά και Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακού Πολιτισμού και Εκπαίδευσης των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών. Μετείχε στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής την περίοδο 1992-1996 και διετέλεσε Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα. Επιπλέον, διετέλεσε Διευθυντής Αθλητισμού της Επιτροπής Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004» και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», καθώς και Εντεταλμένος Σύμβουλος της Οργανωτικής Επιτροπής, ενώ κατείχε και τη θέση του Αναπληρωτή Επικεφαλής Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγώνων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ :Δημήτρης Καναβός
Συντάκτης, ερευνητής, κυβερνογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης, υπεύθυνος media για το Διαδίκτυο και Ολυμπιάδας για το νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Archive

Από το Blogger.