ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

ΠανΩραίΑρτΗ μανιάτισσα ζωγράφος λογοτέχνιδα Μαρία Πανωραία πιστεύει στην πρωτοτυπία,

ΠανΩραίΑρτ


Η μανιάτισσα ζωγράφος λογοτέχνιδα  Μαρία Πανωραία πιστεύει στην πρωτοτυπία, στην μοναδικότητα, στο διαφορετικό, σε αυτό που πηγάζει αυθόρμητα από την καλλιτεχνική της φαντασία και σκέψη και επιδιώκει να το αποδίδει με τον δικό της τρόπο, το δικό της στυλ "ΠανΩραίΑρτ".

Με σεβασμό προς κάθε καλλιτεχνικό ρεύμα, κάθε καλλιτέχνη και κάθε ιδεολογία επιλέγει να είναι ο εαυτός της, χωρίς να επιδιώκει να ανήκει σε κανένα ρεύμα η να επηρρεάζεται από κάποια ιδεολογία.

Η ζωγράφος μέσα από αληθινές ιστορίες, ποικίλα γεγονότα και προτιμήσεις φίλων και πελατών επιχειρεί να συνθέσει έργα τέχνης μοναδικά, με την δική της ιδιαίτερη τεχνική που ξεπερνά το ρεαλιστικό και αναζητά ερμηνείες πέρα από το φανερό...
Με τον τρόπο αυτό δημιουργήθηκαν έργα όπως το ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ, ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑ, Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, Η ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ και θα δημιουργηθοὐν και άλλα πολλά...

Σκοπός της είναι να  εξάψει τη φαντασία του καλλιτεχνικού  της κοινού ὠστε να ερμηνεύσουν με τα δικά τους δεδομένα το κάθε έργο και να βρουν σε αυτό πιθανά στοιχεία που τους εκφράζουν, αλλά ίσως και νέες ιδέες έκφρασης.
Δηλαδή τα έργα της είναι ανοιχτά σε ερμηνείες και μια πρόκληση του νου και των αισθήσεων.

Από διακοσμητικής άποψης κάθε ελαιογραφία είναι ζωγραφισμένη ως τις πλάγιες όψεις του καμβά, ώστε να μην απαιτείται κορνίζα και ειδικά στα έργα μεγάλων διαστάσεων.

Επίσης μέσα στην οικονομική κάμψη των καιρών μας, η καλλιτέχνιδα είναι πρόθυμη να ακούσει κάθε σας επιθυμία, προσφορά και να σας διευκολύνει να αποκτήσετε το έργο της αρεσκείας σας.
Δεν ἐχετε παρά να επικοινωνἠσετε μαζί της με email mari.casds@gmail.com

Η Μαρία Πανωραία ως λογοτέχνιδα συνοδεύει κάθε ελαιογραφία με ένα ποίημα της δίγλωσσο, όπου περιγράφει-ερμηνεύει στοιχεία του έργου της.

Για όσους λοιπόν αγαπούν την λογοτεχνία, εδώ θα βρούν την Τέχνη του Λόγου παντρεμένη με την Τέχνη των Χρωμάτων και των Σχεδίων.

Συλλογές της:
-Με Πένα και Πινέλο
-Αγγίγματα Ζωγραφικής, σκιρτήματα της Ποίησης
A touch of Art, a kiss of PoetryΠΗΓΗ..  http://www.panoraias-art.blogspot.gr/p/blog-page_2268.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular