ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Οποιαδήποτε χρήση του ΗΕLLENIC MEDIA GROUP KAI HELLENIC MEDIA GROUP HELLAS RADIO συνεπάγεται την από μέρους σας αποδοχή όλων των παρακάτω όρων.

Το  ΗΕLLENIC MEDIA GROUP KAI HELLENIC MEDIA GROUP HELLAS RADIO δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των τρίτων άρθρων,  ούτε και για τους όρους με τους οποίους αυτά μεταδίδονται από τις υπηρεσίες τρίτων. Δε φέρει επίσης καμία ευθύνη για την ποιότητα των εν λόγω υπηρεσιών ούτε και εγγυάται την αδιάλειπτη παροχή τους. Το  ΗΕLLENIC MEDIA GROUP KAI HELLENIC MEDIA GROUP HELLAS RADIO διατηρεί κάθε δικαίωμα να προσθέσει, αφαιρέσει, ή τροποποιήσει κάποια από τις ιστοσελίδες του οποιοδήποτε δημοσιευμένο διαδικτυακό σύνδεσμο ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

Το  ΗΕLLENIC MEDIA GROUP KAI HELLENIC MEDIA GROUP HELLAS RADIO δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει αλλά ούτε και εκμεταλλεύεται με οποιοδήποτε άλλο τρόπο τα άρθρα τα οποία ευρετηριάζει. Η εκμετάλλευση αυτών βρίσκεται υπό τον αποκλειστικό έλεγχο των υπηρεσιών που τα φιλοξενούν και τα προβάλλουν.
Σχόλια

Το  ΗΕLLENIC MEDIA GROUP KAI HELLENIC MEDIA GROUP HELLAS RADIO δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημοσιεύουν σχόλια για το περιεχόμενό του.
- Οι οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθούν οι χρήστες-σχολιαστές είναι οι εξής:

Οι χρήστες θα πρέπει να σέβονται τις απόψεις και τις ιδέες των άλλων καθώς και το δικαίωμά τους να τις εκφράζουν. Προσωπικές επιθέσεις, προσβλητικές εκφράσεις σε βάρος σχολιαστών ή τρίτων προσώπων ή προς το ίδιο δεν είναι αποδεκτές.

Απαγορεύονται σχόλια τα οποία μπορούν να επισύρουν νομικές κυρώσεις ή άλλες νόμιμες απαιτήσεις εκ μέρους τρίτων, όπως, για παράδειγμα, συκοφαντικά ή δυσφημιστικά κείμενα.
Η θεματολογία των σχολίων καλό είναι να σχετίζεται με το περιεχόμενο της σελίδας (σειρά, εκπομπή ή ταινία) στην οποία δημοσιεύονται.

Σε περιπτώσεις παράθεσης αποσπασμάτων από κείμενα τρίτων θα πρέπει να αναφέρεται ο συγγραφέας ή/και η πηγή και εάν είναι δυνατόν και ο σύνδεσμος προς το σχετικό ιστότοπο.

Όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται στο  ΗΕLLENIC MEDIA GROUP KAI HELLENIC MEDIA GROUP HELLAS RADIO αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών.  ΗΕLLENIC MEDIA GROUP KAI HELLENIC MEDIA GROUP HELLAS RADIO σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιανδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες απόψεις των χρηστών.
Εάν θεωρείτε κάποιο σχόλιο προσβλητικό για εσάς ή κάποιον τρίτο, παρακαλώ επικοινωνήστε με το  ΗΕLLENIC MEDIA GROUP KAI HELLENIC MEDIA GROUP HELLAS RADIO


Περιορισμός ευθύνης

Το  ΗΕLLENIC MEDIA GROUP KAI HELLENIC MEDIA GROUP HELLAS RADIO δεν φέρει ευθύνη, και δεν υποχρεούται στην αποκατάσταση της ζημιάς που τυχόν θα υποστεί ο επισκέπτης – χρήστης των σελίδων ή/και τα μέλη των υπηρεσιών του, από αμέλεια ή τεχνικά προβλήματα, και επίσης δεν φέρει ευθύνη για «ιούς» που τυχόν θα κυκλοφορήσουν και θα προκαλέσουν προβλήματα ή οποιασδήποτε φύσεως ζημιά.
Ο επισκέπτης των υπηρεσιών της συγκεκριμένης σελίδας αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών και το περιεχόμενό τους παρέχεται “όπως είναι”.
Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το  ΗΕLLENIC MEDIA GROUP KAI HELLENIC MEDIA GROUP HELLAS RADIO δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και των περιεχομένων του, στα οποία και προβαίνει με δική του πρωτοβουλία.

Το thegeeksmedia.blogspot.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα του thegeeksmedia.blogspot.gr θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.
Επίσης, δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συνδεδεμένο site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το thegeeksmedia.blogspot.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση το thegeeksmedia.blogspot.gr.

Το  ΗΕLLENIC MEDIA GROUP KAI HELLENIC MEDIA GROUP HELLAS RADIO περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) οι οποίοι δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το  ΗΕLLENIC MEDIA GROUP KAI HELLENIC MEDIA GROUP HELLAS RADIO για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τους οποίους αυτοί οι δικτυακοί τόποι ακολουθούν.

To  ΗΕLLENIC MEDIA GROUP KAI HELLENIC MEDIA GROUP HELLAS RADIO έχει το δικαίωμα να αλλάξει, σβήσει και προσθέσει οποιαδήποτε στιγμή στο παραπάνω κείμενο, είναι κατ’ εξοχήν δική σας ευθύνη να είστε ενημερωμένοι πάντα.

Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους χρήσης που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του  ΗΕLLENIC MEDIA GROUP KAI HELLENIC MEDIA GROUP HELLAS RADIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular