ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

~Αγκυροβολώντας Κύμματα Γάμμα Φωτεινού Σώματος~Ερχόμαστε σε σας αυτή τη μέρα για να σας υπενθυμίσουμε ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε ΕΝΑ. "Εμείς" περιλαμβάνει όλους τους εθελοντές μας που συνδεθηκαν στης τρίτης/τέταρτης διαστασης ολογραφικο παιχνίδι της «Τρισδιαστατης Γης." Μπορεί να έχετε δει κάποιες tv/video ταινίες, στις οποίες οι «Έλληνες Θεοί" βλέπουν τους "απλους" ανθρώπους από κάτω τους. Έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν αυτους τους θνητους απλα με την σκέψη τους.

Όπως γνωρίζετε, το παραπάνω σενάριο είναι σωστό, αλλά ΔΕΝ είναι σωστό ότι είστε «απλοι ανθρώποι." Στην πραγματικότητα, ΕΣΕΙΣ εισαστε οι "Θεοί" που φωτίζετε "απο πάνω" τον δρόμο σας μέσα από την μπερδεμένη μαζα της Γης που μετουσιώνεται .Ναι, η Κυρία Γαία μετουσιώνεται ολο και περισσότερο κάθε μέρα. Ωστόσο, παρακαλούμε να θυμάστε ότι ο μετασχηματισμός και η μετουσίωση/μεταστοιχείωση είναι πολύ διαφορετικοι όροι.Μετασχηματισμός σημαίνει ότι κάτι έχει προστεθεί ή αφαιρεθεί για να δημιουργήσει την αλλαγή. Ωστόσο, η συχνότητα αυτού που μετασχηματίζεται παραμένει η ίδια. Από την άλλη πλευρά, η μεταστοιχείωση δεν συνεπάγεται αφαιρώντας κάτι ή προσθέτοντας κάτι, αλλά η μετουσίωση/μεταστοιχείωση αυξάνει τη συχνότητα του προσώπου,τόπου,κατάστασης ή πράγματος.

Πολλοί από εκείνους που είναι συνδεδεμένοι στο 3D παιχνίδι είναι παγιδευμένοι επειδή θέλουν να προσθέσουν, να αφαιρέσουν ή να αλλάξουν κάτι ή κάποιον. Ωστόσο, αυτος ο τρόπος σκέψης τους παγιδεύει στο Παιχνίδι, επειδή η τρισδιάστατη σκέψη τους μπορεί να δημιουργήσει μόνο τρισδιάστατη λύση.

Η επιστροφή ΣΑΣ στο Φωτεινο Σωμα σας αρχίζει με την επιστροφή στις σκέψεις και τα συναισθήματα που έχουν απήχηση στης πέμπτης διαστασης ΤΩΡΑ του ΕΝΟΣ. Μόλις επιλέξετε να απελευθερώσετε τις σκέψεις που βασίζονται στον χρόνο και συναισθήματα σχετικά με το τι κάποιος «άλλος» δεν εκανε ή δεν κάνει ή και με το τι κάποιος «άλλος» δεν εκανε ή δεν κάνει για σας, θα διαπιστώσετε ότι ΕΣΕΙΣ είστε ο δημιουργός της ζωής σας.

Για παράδειγμα, όταν εστιαζετε στο ΤΩΡΑ για την απόφασή σας να σκεφτείτε, να κάνετε, να αισθανθειτε ή και να ανταποκριθείτε, είστε εντός του ΤΩΡΑ αυτής της επιλογής. Στη συνέχεια, όταν είστε κουρασμένοι, καταπονημένοι ή και απλά δεν είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τις επιλογές σας της αντίληψης και των αντιδράσεων, συνειδητοποιήστε αυτο το γεγονός και δώστε στον εαυτό σας άνευ όρων αγάπη.

Η ανάληψη δεν εχει να κανει με το να γινετε τέλειος ανθρωπος, αλλά εχει να κανει με το να αγαπάτε και να συγχωρείτε. "Τέλειος ανθρωπος" είναι τρισδιάστατος ορος, ο οποίος η αντίθετη έννοια να είναι λανθασμένη. Τόσο το τέλειο οσο και το ατελές βασίζονται στην κρίση, καθώς και σε πολωμένα αντίθετα.

Πώς θα είναι να ζήτε σε μια πραγματικότητα στην οποία δεν υπάρχουν ακρότητες, όπως το τέλειο ή ατελές; Πώς θα αισθάνεστε να ζήτε σε έναν κόσμο στον οποίο δεν υπάρχει κριτική ή η έννοια αυτών των εννοιών;

Κατά πρώτων, δεν μπορείτε να παρατηρήσετε ότι σας περιβάλλει το ΤΩΡΑ του ΕΝΟΣ , καθώς ακόμη κι αν η συνειδητοτητα σας μπορεί να επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό, η δύναμη των 3D σας συνήθειών σας είναι δύσκολο να σπάσει. Ακόμη και τώρα πολλοί από εσάς πραγματικά απηχούν πέρα από τη 3D μήτρα (matrix), αλλά εχουν μόνο επίγνωση του γεγονότος αυτού, ενώ ασχολούνται με διαλογισμό ή κάποια πνευματική ή και δημιουργική προσπάθεια. Γιατί συμβενει αυτό;

Πώς θα μπορούσατε να είστε μέσα σε μια υψηλότερη κατάσταση της συνείδητοτητας και να μην το γνωρίζετε αυτό; Απλα, δεν συντονίζεστε στο ΕΑΥΤΟ σας. Ψάχνετε "έξω" από εσάς και μέσα στη μήτρα(matrix). To κάνετε αυτο επειδή έχετε ξεχάσει ότι η πύλη «έξω» απο την μήτρα είναι "μέσα" ΕΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ, οι οποίοι είστε το Φωτεινο Σωμα σας, είναι στον πυρήνα του σώματός σας εντός της Κουνταλίνης σας, μέσα στο νωτιαίο μυελό σας.

Καθως η Κουνταλίνη σας είναι συνήθως σε λανθάνουσα κατάσταση μέσα στον πυρήνα σας, δεν συνειδητοποιειτε τη δική σας δύναμη της μεταστοιχείωσης. Ως εκ τούτου, ψάχνετε ΕΠΑΝΩ στον "ουρανό" και ΕΞΩ σε άλλο πρόσωπο, τόπο ή πράγμα. Εχετε εκπαιδευτεί από το 3D Παιχνίδι να πιστέυετε ότι ΕΣΕΙΣ «δεν είστε αρκετά καλοι." Σας έχουν πει ότι θα πρέπει να βελτιωθείτε ή και να θεραπέυσετε τον εαυτό σας.

Λέμε στην αγαπημενη απομακρυσμένη ομάδα μας, ΔΕΝ χρειάζεται να βελτιωθειτε ή να θεραπευσετε τον εαυτό σας. Θα πρέπει να θυμόσαστε τον Πολυδιάστατο ΕΑΥΤΟ σας. Ακριβώς όπως ένα τεράστιο δέντρο έχει φύλλα που πεθαίνουν και πέφτουν από το δέντρο, ακριβώς όπως μια τριανταφυλλιά έχει κάποια μπουμπούκια που δεν ανθίζουν, υπάρχουν τμήματα της ζωής σας που δεν φθάνουν τις δυνατότητές τους.

Δεν είναι κακό ή ενοχλητικό ότι δεν «φθάνετε τις 3D δυνατότητές σας», διοτι αυτες οι δυνατότητές σας έχουν δοθεί από άλλο άτομο ή από την κοινωνία. Είναι γι 'αυτό το λόγο που τόσοι πολλοί από εσάς εχετε αλλάξει εντελώς τη ζωή σας, όταν αφυπνηστήκατε στην υψηλότερη συνειδητοτητα σας.

Μόλις η αίσθηση του εαυτού σας επεκταθει από το ανθρωπινο σωμα που φοράτε στο ΕΣΕΙΣ ο οποίος κατοικεί στο εν λόγω ανθρωπινο σωμα, όλες οι 3D αντιλήψεις του «αρκετά καλή/καλός» αρχίζουν να μειώνονται. Όταν είστε η ζωτική δύναμη εντος του σώματος που φοράτε, η συνείδητοτητα σας επεκτείνεται πολύ πιο πέρα από τους φυσικους περιορισμους σας και στο ΤΩΡΑ του ΕΝΟΣ.

Η φωνή που ακούτε πάντα μέσα στην καρδιά σας ειστε ΕΣΕΙΣ. Αυτο το ανωτερο ον που παντα ονειρευοσασταν ειστε ΕΣΕΙΣ. Αυτος ο στόχος που ήταν ακατόρθωτος στην φυσική εκδοχή του εαυτού σας τώρα αντηχεί στην καρδιά και το μυαλό του υψηλοτερων διαστάσεων ΕΑΥΤΟΥ σας.

Μόλις έρθετε σε αυτή την συνείδητοποίηση, δεν ανησυχειτε πλεων για το τι σκέφτονται "αυτοί" . Αντ 'αυτού, νοιαζεστε για ό, τι νομίζετε ΕΣΕΙΣ, κάνετε, έχετε ή πιστέυετε. Ξεκινατε να αντιλαμβάνεστε τους άλλους ως φώτα της συνειδητότητας μέσα στην 3D μήτρα της ανθρώπινης μορφής τους.

Επιπλέον, η ανθρώπινη μορφή σας δεν είναι καλύτερη από τη μορφή ενός ζώου ή φυτού. Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι ΕΣΕΙΣ δεν είστε το σώμα σας, ΕΣΕΙΣ απλώς φορατε το σώμα σας, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με το 3D Παιχνίδι, αντιλαμβανεστε οτι οι άλλοι άνθρωποι στο Παιχνίδι είναι επίσης συνείδησητοτητες φορώντας μια μορφη οπως και ΕΣΕΙΣ.

Θυμάστε όταν το μόνο που ξερατε ηταν η 3D μορφή σας και δεν είχατε καμία ιδέα για την συνείδητοτητα που την φοράει; Οι παλιες προοπτικες σας ήταν σχεδόν σαν την παλια πεποίθηση ότι η Γη ήταν το κέντρο του Σύμπαντος και ο Ήλιος περιστρέφεται γύρω από την Γη. Τώρα κοιτάζετε πίσω και σκεφτεστε, "Πώς μπορούσαν ποτέ να πιστέυουν ότι ο Ηλιος περιστρέφεται γύρω από τη Γη;"

Δεν θα χρειαζεται να απαντησετε στο ερώτημα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιπλέξετε τη ζωή σας, προσπαθώντας να εκπαιδέυσετε ή να αλλάξετε εκείνους που δεν είναι έτοιμοι να ξέρουν. Ωστόσο, όλο και περισσότεροι ΘΕΛΟΥΝ να ξέρουν.

Ο ΕΑΥΤΟΣ σας θα αναγνωρίσει τον αληθινό ΕΑΥΤΟ τους, λόγω των κοινων επεκταμενων αντιλήψεων σας. Λόγω της κοινής επίγνωσης σας, θα ΞΕΡΕΤΕ ότι αυτοι «φορανε» ανθρωπινο σωμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε με τους άλλους για το πώς πρωτοεπεκτείνατε τις αντιλήψεις σας στο τεταρτοδιάστατο αστρικό σώμα σας.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το πώς αρχισατε να αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας ως πεμπτοδιάστατο Φωτεινού Σωματος ΕΑΥΤΟ. Αυτες οι συνειδητες αντιληψεις του πεμπτοδιάστατου Φωτεινού Σωματος σας αρχικά εμπειραθηκανε μέσω της συνειδητοτητας σας των γάμμα κυμάτων. Η μεγαλύτερη πρόκληση σας θα είναι να θυμαστε αυτην τη εμπειρία στην καθημερινή σας ζωή. Ως εκ τούτου, σας προτείνουμε να καταγραφετε ή με οποιον τροπο να τεκμηριωνετε αυτή την εμπειρία αμέσως.

Επίσης, εάν αρχίζετε αυτους τους διαλογισμους με ένα σύντροφο που να μπορεί να σας κάνει ερωτήσεις σχετικά με την εμπειρία σας, θα σας βοηθήσει να μιλήσετε για το τι συμβαίνει. Μιλώντας για την εμπειρία σας ,το φέρνει στο 3D συνειδητό μυαλό σας να το διατυπώσει σε λέξεις.

Με αυτόν τον τρόπο, θα αρχίσετε να μαθαίνετε....θυμαστε.....πως να επιτρέπετε τα κύματα συνείδητοτητας γάμμα να αλληλεπιδρουν με τηνφυσική μορφή σας με έναν τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τεκμηριώσετε. Θα θυμάστε και θα μοιραζεστε τις περιπέτειές σας στις υψηλότερες συχνότητες του ΕΝΟΣ. Κάθε φορά που έχετε μια εμπειρία γάμμα κυματων, θα ειστε όλο και πιο άνετα με τις έννοιες ότι ΕΣΕΙΣ είστε το Φωτεινο Σωμα σας, και η φυσική μορφή σας είναι το εξωτερικό κέλυφος σας.

Ως εκ τούτου, έχετε προχωρήσει από την πίστη ότι ΕΣΕΙΣ είστε η φυσική μορφή σας:
• Στην πίστη ότι ΕΣΕΙΣ είστε η τεταρτοδιαστατη συνείδητοτητα που αναζωογονεί αυτη την μορφη
• Στην γνώση ότι ΕΣΕΙΣ ειστε η πολυδιάστατη συνειδητοτητα που αναζωογονεί αυτη την μορφη
• Στην γνώση ότι ΕΣΕΙΣ ειστε το πεμπτοδιαστατο και άνωθεν, Φωτεινο Σωμα που περιμένει ενεργοποίηση εντος του πυρήνα της σπονδυλικής σας στήλης
• Στην εμπειρια της ΑΙΣΘΗΣΗΣ του να ειστε το Φωτεινο Σωμα σας

Όταν έχετε την εμπειρία "του να ειστε το Φωτεινο Σωμα σας", θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ανθρωπινο σωμα σας είναι σε ασφαλές μέρος. Είναι επίσης χρήσιμο εάν έχετε ένα άτομο να σας βοηθήσει στην γείωση του Φωτεινου Σωματος σας ζητώντας σας τις ερωτήσεις σχετικά με την εμπειρία σας και την τεκμηρίωσή ή καταγραφη τους. Μπορείτε επίσης να καταγράψετε με video την εμπειρία σας.

Θυμηθείτε: κατα την πρώτη σας περιπέτεια στο Φωτεινο Σωμα, η πρόκληση σας θα είναι να μείνετε μέσα σε αυτή την εμπειρία. Η αμφιβολία ή ο φόβος θα τραβήξει την συνείδητοτητα σας κάτω προς τα χαμηλότερα εγκεφαλικά κύματα. Από την άλλη πλευρά, η άνευ όρων αγάπη και η συμπόνια για όλη τη ζωή θα σας βοηθήσει να παραμείνετε στην κατάσταση συνείδητοτητας γάμμα κυμάτων.

Και πάλι, σας προτείνουμε ιδιαίτερα ότι μπορείτε να ζητήσετε από κάποιον να ειναι η δυναμη γείωσης σας. Αυτό το άτομο μπορεί επίσης να σας κάνει ερωτήσεις σχετικά με την εμπειρία σας, ώστε να έχετε μια υπενθύμιση για το πώς αισθανθηκατε και τι εμπειραθηκατε, ενώ ταξιδευατε στις υψηλότερες πραγματικότητες.

Ναι, ακριβώς όπως τα θήτα κυματα συνειδητοτητας σας δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδέυετε στους κοσμους της υψηλότερης τέταρτης διάστασης και τα δέλτα κυματα συνειδητοτητας τοποθετουν την αντίληψή σας για τον εαυτό "έξω" από τη φυσική μορφή σας, η συνειδητοτητα γάμμα κυματων ενεργοποιεί το Φωτεινο Σωμα σας, που ειναι επίσης γνωστό ως το Μερκαμπά σας. Το Μερκαμπά σας είναι το "άρμα των θεών."

Εντος του ΤΩΡΑ σας , οι "Θεοί" δεν είναι μακριά στο "Ουρανο" ή κάποιο "άλλο" κοσμο. Εσεις είστε ΟΛΟΙ που έχετε τον τίτλο "Θεοί" εντος της δικης σας συνείδητοτητας γάμμα κυματων. Τώρα αυτή η πληροφορία έχει κατασταλεί από τις δυνάμεις της εξουσίας πάνω στους άλλους.

Αν οι «αρχοντες» και τα «τσιρακια τους» γνωρίζανε την πραγματική δυναμη εντος, οι δυνάμεις της εξουσίας πανω σε αλους θα ειχανε"ξεμεινει απο δουλεια." Στην πραγματικότητα, αυτή η ελίτ ομάδα «εξουσία πάνω σε άλλους», επίσης γνωστή ως η Cabal, οι Illuminati, και πολλά άλλα ονόματα που δεν θα αποκαλύψουμε σε αυτό ΤΩΡΑ, έχουν χάσει την τελική μάχη για να αποκτήσουν την πλήρη εξουσία πάνω στην Γαία.

Όπως πιθανώς γνωρίζετε, είχαν μια πολύ μεγαλη κυριαρχια μέσα από όλα αυτά τα χρόνια της Κάλι Γιούγκα, η οποία είναι ο τελικός κύκλος της «πιο σκοτεινή νύχτα πριν από την αυγή." Αυτό το ξημέρωμα έχει ΤΩΡΑ αφυπνιστεί. Πολλοί εξακολουθούν να κοιμούνται στις ψευδαισθήσεις της πολικότητας και της κυριαρχίας μιας εξωτερικής δύναμης. Η Πηγή ειναι μεσα στην ύπαρξη σας.

Ως εκ τούτου, αγαπημένοι μας, οι οποίοι προσφερθηκατε εθελοντικά να εισάχθείτε στην τρέχουσα ενσάρκωσή σας για να βοηθήσετε στην αφύπνιση της ανθρωπότητας και στην θεραπεια της Γαίας, σας παρακαλουμε: Φανερωθειτε! Δεν χρειάζεται πλέον να παίζετε "κρυφτό" με τον ανώτερο ΕΑΥΤΟ σας. Είναι στο ΤΩΡΑ να ΕΙΣΤΕ ο ΕΑΥΤΟΣ σας στην καθημερινή σας ζωή.

Θα υπάρξουν ημέρες στις οποίες μπορείτε να αισθανθείτε σαν να πετατε μέσα από τη ζωή και άλλες ημέρες κατά τις οποίες θα νιώσετε σαν να είστε βυθισμένοι μέσα στη λάσπη. Προφανώς, θα είστε σε θέση να διατηρήσετε υψηλότερες καταστάσεις της συνείδητοτητας, όταν πετατε και κατά πάσα πιθανότητα θα πέσετε σε βήτα κυματα συνείδητοτητας όταν είστε βυθισμένοι.

Τα πάνω-κάτω της ζωής στην τρίτη διάσταση σιγά-σιγά φτανουν στο τέλος της πορείας. Ήσασταν χαρούμενοι όταν η βόλτα σας πηγενε ΠΑΝΩ και φοβισμένοι, όταν η βόλτα σας πηγενε ΚΑΤΩ. Όμως, η βόλτα με το "τρενάκι του λούνα παρκ" πολυ συντομα θα παρει συνταξη, όπως και ολόκληρο το "πάρκο ψυχαγωγίας 3D".

Σε αυτό το «πάρκο» εισέβαλαν "κακοι" στις τελευταίες μέρες της Ατλαντίδας, και αυτο το σκοτάδι αναπτυχθηκε με τη δημιουργία μυριάδων πολέμων εκ των οποίων και οι δύο πλευρές των πολέμων καλύπτηκαν από τα ίδια σκοτεινά συμφεροντα για τον αποκλειστικό σκοπό της τσέπης τους. Καθώς αυτή η συμπεριφορά κλιμακώθηκε τα τελευταία 2000 χρόνια, η Γαία άρχισε να παίρνει το μεγαλύτερο "χτύπημα" κατά της υγείας και της ευημερίας της.

Όταν ο πλανήτης έγινε τόσο βαθιά πληγωμένος από τους ανθρώπους που την κατέλαβαν, στην πραγματικότητα, από μια σχετικά μικρή ελίτ ομάδα από αυτούς τους ανθρώπους, στην Γαλαξιακή σας Οικογένεια δόθηκε άδεια από τις υψηλοτερες δυνάμεις για να βοηθήσουν τον πλανήτη και στους ανθρώπους που θα δεχθουν την άνευ όρων αγάπη μας και πολυδιάστατο φως.

Επειδή η ανθρωπότητα επιλέγει να δεχτεί το φως και την αγάπη μας, δεν είχαμε "σπάσει τον νόμο της ελεύθερης βούλησης της Γαίας". Στην αρχή, μόνο λίγοι ανθρωποι θα μπορουσαν να ακούσούν ότι εμεις τους καλουσαμε. Ως εκ τούτου, πολλοί από εμάς αποφάσισαν να εμφυτέυσουν την ουσία της υψηλότερης έκφρασης του ΕΑΥΤΟΥ μας μέσα στην ανθρώπινη μορφή αυτών που αποδέχθηκαν την ανάθεση της βοήθειας της Γαίας.

Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τους εθελοντές μας, που ξεκίνησαν αυτή τη διαδικασία μετά τη λήξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτοι οι πρώτοι εθελοντές έπρεπε να το κρατησουν μυστικό για τον αληθινό εαυτό τους. Πολλοί από εκείνους που δεν κρατήσανε το μυστικό "κατι έγινε" και παθανε ζημιά ή πεθαναν. Ωστόσο, με την πάροδο του 3D χρόνου, όσοι επέζησαν ήταν σε θέση να βοηθήσουν άλλους να αφυπνηστουν και να επηκοινωνουν με τη δική τους υψηλότερη έκφραση του ΕΑΥΤΟΥ.

ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ αρχίζετε να ανοίγετε και να μπαινετε στο δικό σας Αρκτουριανό Διάδρομο της ανάληψης. Μπορειτε να μπειτε και να τους εξερευνησετε αυτους τους Διάδρομους μέσω της δικης σας συνείδητοτητας γάμα κυματων. Παρακαλω θυμηθειτε ότι είναι η δύναμη της άνευ όρων αγάπης και συμπόνιας για όλη τη ζωή που σας επιτρέπει να ανακτήσετε και να διατηρήσετε την συνείδητοτητα γάμμα κυματων σας.

Να θυμάστε ότι η αντίληψη ΕΙΝΑΙ δημιουργία. Ως εκ τούτου, όπως ο καθενας σας ταξιδέυει στην πέμπτη διάσταση και άνωθεν, θα εμπειραθειτε αυτό που η συνείδητοτητα σας μπορεί να αναγνωρίσει και να παρακολουθήσει καλύτερα.

Ως εκ τούτου, ο καθένας από εσάς μπορεί να έχει πολύ διαφορετικές εμπειρίες, γιατί ο καθένας από εσάς θα επιλέξει διαφορετικές αντιλήψεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσετε μυριάδες διαφορετικές εκδόσεις της πεμπτοδιάστατης Νέας Γης. Σας υπενθυμίζουμε και πάλι ότι:
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ!

Όταν αρχίσετε τα συνειδητα ταξιδια σας εντός και διαμέσου των υψηλότερων διαστάσεων, ο καθένας από εσάς θα συγκεντρώσει τα δικά σας "κομμάτι του παζλ» της ζωής στην πέμπτη διάσταση και ανωθεν. Όταν επιστρέφετε στη φυσική πραγματικότητά σας, θα συμβάλετε τα "κομμάτια του παζλ» σας που έχετε συλλέξει απο τα εσω-διαστασιακα ταξίδια σας προς το πλανητικό παζλ του "Αναληπτουσα Γαία".

Το πιο σημαντικό, ΠΑΝΤΑ να θυμάστε ότι ΕΣΕΙΣ εχετε ήδη αναληφθει στις υψηλοτερων διαστάσεων εκφράσεις του δικου σας Πολυδιάστατου ΕΑΥΤΟΥ. Δεν έχετε λάβει σώμα για να προωθήσετε τη δική σας πνευματική ανάπτυξη. Οι ημέρες των "ατομικών" πνευματικων οδηγων και αγίων σταμάτησε με το κλείσιμο της Εποχής των Ιχθύων.

Σας ευχαριστουμε που θυμαστε. Είναι αυτη η ενθυμηση που είναι τοσο ζωτικής σημασίας, έτσι ώστε να μπορειτε να παραμείνετε μακριά από τα "σαγόνια" του 3D εγώ σας. Αγαπήστε το εγώ σας άνευ όρων, και τοποθετήστε τον Πολυδιάστατο ΕΑΥΤΟ σας στο κάθισμα του οδηγού της Αποστολής σας στη Γη.

Να θυμάστε ότι ο καθένας από εσάς θα αντιληφθεί αυτό που είναι σε ευθυγράμμιση με την δικη σας "αιτία για ενσάρκωση". Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε το "ατομικο κομμάτι του παζλ" στο ΕΝΑ παζλ της Πλανητικής Αναλήψεως.

Σας στελνουμε ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ άνευ όρων αγάπη και άνευ όρων ευγνωμοσύνη.

Αρκτουριανοί, Πλειάδειοι και άλλα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός

ΠΗΓΗ..http://suzanneliephd.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΘΡΟ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΩΤΟΣ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ... <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

popular