ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Φωτεινή Μαστρογιάννη συντομα στον σταθμο μας με την εκπομπη "Η Πέμπτη Φάλαγγα"

Οικονομολόγος, Καθηγήτρια ΜΒΑ, Συγγραφέας, Αρθρογράφος. 
Σπούδασα  Οικονομικές Επιστήμες.Απέκτησα επίσης μεταπτυχιακό τίτλο (Μsc) στο Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες και Diploma στην Ανάλυση της Αγροτικής Πολιτικής.Αποφοίτησα με έπαινο από το  Chartered Institute of Marketing και είμαι διδάκτορας στο  HRM & Marketing με εξειδίκευση στην πρόσληψη και εκπαίδευση πωλητών. Εκανα σπουδές πληροφορικής και προγραμματισμού στο Volkshochschule - Duesseldorf όπου και αποφοίτησα με άριστα και παρακολούθησα μαθήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Betriebswirtschaftsakademie - Duesseldorf.


Μιλάω άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ρωσικά. Επειδή γηράσκω αεί διδασκόμενη, έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων από διάφορους φορείς μεταξύ αυτών το Πανεπιστήμιο του Yale με καθηγητή τον Robert Shiller, Νόμπελ Οικονομίας 2013 και με βαθμό 87,2% (Yale, Financial Markets) και του Yale School of Management με καθηγητές τον Timothy Geithner & τον καθηγητή Andrew Metrick.

Εζησα στη Σκωτία και στη Γερμανία όπου και εργάστηκα.Υπήρξα υψηλόβαθμο διευθυντικό στέλεχος σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στους  κλάδους της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών (Microsoft, Nortel Networks - Ομιλος Κλωνατέξ) αλλά και σε συνδικαλιστικούς φορείς (ΠΑΣΕΓΕΣ). Εχω διδάξει στο Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο (University of Glyndwr & University of Wales), στο ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, στην Ελληνοαμερικανική Ενωση, στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, στο ΠΕΚ ΑΜΕΑ, στο ΚΕΚ Δήμητρα και στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. 

Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και πωλητών του συστήματος Sandler. Υπήρξα αναπληρώτρια καθηγήτρια δημοσίων σχέσεων της ΕΛ.ΑΣ και μέλος πλήθους μητρώων εκπαιδευτών όπως είναι του Κέντρου Θεμάτων Ισότητας, Καθηγητών Κολλεγίων κτλ. 

 Εντάσσομαι επίσης στους συμβούλους/αξιολογητές έργων καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Ευρωπαϊκής Ενωσης. 

Εχω γράψει τα ακόλουθα βιβλία: 
1. Νέα Φορολογία -ΕΝ.ΦΙ.Α. 2. Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος 3. Εθνικό Κτηματολόγιο 4. ΕΝ.ΦΙ.Α.-Ενιαίος Φόρος Ακινήτων 5. Νέος Αγορανομικός Κώδικας 6. Νέος Πρακτικός Οδηγός Εργατικού και Ασφαλιστικού Δικαίου 7. Δημόσιο Λογιστικό και Προϋπολογισμοί 8. Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα - Οδηγός Νομοθεσίας 9. Οδηγός Φορολογικών Δηλώσεων 2015. Φυσικών και Νομικών Προσώπων 10. Οδηγός Αγροτικών Επιχειρήσεων - Φορολογία - Προγράμματα. 11. Τελωνειακή Νομοθεσία.12. Νέα Φορολογία Κατοίκων Εξωτερικού.13. ΦΠΑ 14. Take the money and run .Ολα μου τα βιβλία είναι εκδόσεων ΑΡΝΑΟΥΤΗ.

Συμμετείχα σε εκπομπές του RADIO SYMBAN της Ελληνικής ομογένειας στην Αυστραλία με θέμα την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και δίνω ομιλίες με αντίστοιχα θέματα. 
Αρθογραφώ τακτικά σε περιοδικά για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία. Παρουσιάζω την εκπομπή "Take the money and run" με θέμα την οικονομία. Από τον Αύγουστο 2015 ξεκίνησα το δικό μου μπλογκ mastroyanni.blogspot.com με άρθρα για την οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular