ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Την Κυριακή 3 Απριλίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.)!


Η έναρξη του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Απριλίου, διήρκεσε τρεις μέρες και το παρόν έδωσαν ειδικοί από τον πανεπιστημιακό χώρο και αλλού, οι οποίοι με την τεχνογνωσία τους προσέφεραν χρήσιμες πληροφορίες στο κοινό.
Ο Πρόεδρος της Ο.ΔΙ.Κ. κύριος Φεζούδης Κωνσταντίνος δήλωσε: « Ως απολογισμό του συνεδρίου θα περιμέναμε πολλούς περισσότερους εκπρόσωπους από τις διασωστικές ομάδες και μη..».  Οι εισηγήσεις των ομιλητών, ήταν έτσι δομημένες, ώστε να μπορούν να γίνουν κατανοητές και από τους απλούς πολίτες αλλά και φυσικά να εμπλουτίσουν τις γνώσεις των διασωστών.

Οι εντυπώσεις που άφησε η διοργάνωση του συνεδρίου και η θεματολογία ήταν πολύ θετικές και ελπιδοφόρες για το μέλλον. Συγκεκριμένα η κυρία Χασιώτη Μαργαρίτα εθελόντρια της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Μαρκοπούλου-Κουβαρά (Αθήνα) αναφέρει: «Έχω εντυπωσιαστεί, η ομάδα της Θεσσαλονίκης (Ο.ΔΙ.Κ.) έχει θαυμάσια οργάνωση και εξαιρετικούς εισηγητές, ο καθένας στον τομέα του».


Η συνολική εικόνα της διοργάνωσης έλαβε θετικότατες  κριτικές από τους συμμετέχοντες, ωστόσο δεν έλειψαν και οι δυσκολίες. Η Ο.ΔΙ.Κ. πρόκειται για μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, τα μέλη της είναι όλοι εθελοντές και η συμμετοχή στο συνέδριο ήταν συμβολική, επομένως απαιτούνταν αρκετή προετοιμασία για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η κυρία Μαρίντσιου Άννα, εθελόντρια της ομάδας και υπεύθυνη για την διοργάνωση του συνεδρίου σπεύδει να τονίσει ότι: « Η ανταπόκριση και η βοήθεια από τους χορηγούς που μας στήριξαν ήταν άμεση και γι΄αυτό το λόγο οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά». Συγχαρητήρια αξίζουν και τα μέλη της ομάδας, τα οποία παράλληλα με τις κύριες ασχολίες τους, αφιέρωσαν έξτρα χρόνο για πραγματοποιηθεί το συνέδριό μας.

Όπως λοιπόν τα μέλη της ομάδας βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία και φυσική ανάγκη προκύψει, έτσι και εμείς βρισκόμαστε σε ετοιμότητα και αναμένουμε το επόμενο συνέδριο, το οποίο ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ο.ΔΙ.Κ. κάνε κλικ εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular