ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Μακεδονομάχος 2016 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ομάδες από την Μητροπολιτική Ελλάδα και την Κύπρο θα συμμετέχουν στην άσκηση, η οποία αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για την εφεδρεία με στόχο την αξιολόγηση και την συντήρηση των Εφέδρων Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Οπλιτών που ανήκουν στην δύναμη της Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.Ομάδες από την Μητροπολιτική Ελλάδα και την Κύπρο θα συμμετέχουν στην άσκηση, η οποία αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για την εφεδρεία με στόχο την αξιολόγηση και την συντήρηση των Εφέδρων Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Οπλιτών που ανήκουν στην δύναμη της Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.
Πηραν μερος 22 ομαδες στην Καστανια Ημαθιας στην Βεροια. Πηραν μερος οι συνδεσμοι εφεδρων ενοπλων δυναμεων απο Ελλαδα και Κυπρο. Η υπεροχη τελετη ληξης και απονομη εγινε στην Παναγια Σουμελα οπου παρεστη και αντιπροσωπεια του ΓΕΣ. Στους συνδεσμους εφεδρων μπορουν να ερθουν ολοι πολιτες οπλιτες αξκοι και υπξκοι των Ε.Δ.
Σύμφωνα με το μήνυμα της ΛΕΦΕΔ: "Συνάδελφοι Έφεδροι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, οπλίτες, η άσκηση αυτή γίνεται για την εκπαίδευση και συντήρηση όλων μας αλλά και ως αξιολόγηση του κατά πόσο είμαστε ικανοί να ανταπεξέλθουμε σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης, αξιολόγηση από εμάς τους ίδιους αλλά και από τον ΕΣ του οποίου αναπόσπαστο κομμάτι είμαστε όλοι μας και αν ποτέ χρειαστεί θα πρέπει να σπεύσουμε και να πυκνώσουμε τις τάξεις. Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους τους υπεύθυνους Έλληνες".
1 mak16 afisa
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular